Määräaikaishuolto

AD-Autokorjaamo Finnservisin Lappeenranassa, saat ammattitaidolla toteutetut auton määräaikaishuollot ja pikahuollot kaikille automerkeille. Huoltotyöt ja testaukset suoritetaan alan kokeiden ammattilaisten toimesta, laadukkailla työvälineillä ja nykyaikaisilla diagnostiikkalaitteistoilla. Määräaikainen huolto.

Alkuperäinen takuu säilyy.

AD-autokorjaamoissa uudenkin auton takuu säilyy ennallaan. Asiointi meillä on kaikin puolin turvallista ja luotettavaa.

Käsitys siitä, että auton takuu säilyisi vain autokauppojen merkkikorjaamoissa on vanhentunut. Suomeakin koskeva EU-lainsäädäntö on varmistanut sen, että auton omistaja voi itse valita missä huollattaa autonsa ilman, että takuun voimassa pysymiselle aiheutuu minkäänlaista riskiä. Valtuutettu AD-autokorjaamo on hyvä ja edullinen vaihtoehto autokauppojen merkkikorjaamolle. Määräaikaishuollon hinta meillä voi olla jopa 30 % merkkiliikkeitä edullisempi..

Autot tulisi huoltaa vähintään kerran vuodessa, riippumatta ajokilometreistä. Tullessasi määräaikaishuoltoon otathan mukaasi autosi huoltokirjan.

Autontakuu on voimassa huoltopaikasta riippumatta, kunhan autolle on tehty Suomessa voimassa olevan huolto-ohjelman mukaiset huollot.

Meiltä onnistuu myös sähköisten huoltokirjojen täyttäminen Audi, VW, Skoda, BMW, MB, Mazda, Ford merkkisiin autoihin.
Määräaikaishuolto