Rengaspalvelut

AD-autokorjaamo / Finnservice kautta löydät monipuoliset rengaspalvelut edullisin hinnoin. Meillä suoritat kätevästi autosi renkaiden vaihdot ja säilöt tarvittaessa kesä- tai talvirenkaat turvallisessa rengashotellissa. Valikoimastamme löydät myös suosituimmat kesä- ja talvirengasmallit sekä tyylikkäimmät vanteet. Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä jo tänään!   
 
AD-Autokorjaamo Finnservice Oy:llä huollot ja korjaukset sujuvat kilpailukykyiseen hintaan ja takuuvarmasti. Finnservice Oy autohuolto käyttää huolloissa ja korjauksissa laadukkaita, alkuperäisiä vastaavia merkkivaraosia, sekä tarvike- ja vaihto-osia. Ammattitaitosen henkilökunnan ja luotettavien varaosatoimittjien ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme vähintään 1 vuoden työ- ja varaosatakuun. Autokorjaamo.
 

Kun autoilijan matkaan tulee mutka, se tulee aina yllättäen ja odottamatta. Siksi AD haluaa tehdä korjaamokäynnistäsi kaikin puolin nopeaa ja vaivatonta.

Auto pitäisi saada uudestaan liikenteeseen mieluiten heti. Meidän mielestämme viikkokausien jonottaminen autokorjaamoon on kohtuutonta. Valtuutetuista AD-autokorjaamoista huolto- tai korjausajan saa lähes poikkeuksetta nopeasti vain muutaman päivän varoitusajalla. Joskus jopa samalle päivälle. AD-autokorjaamoissa pyrimme hoitamaan tilatut työt yhden työpäivän aikana. Pyrimme myös saamaan auton kerralla kuntoon. Mikäli asiakaskäynnin yhteydessä autostasi löytyy yllätyksiä, varmistamme aina mahdolliset lisätyöt erikseen asiakkailtamme.