Service - Autohuolto

Ajoneuvon huoltotoimenpiteitä ovat kuluvien osien kunnon tarkastaminen ja tarvittaessa vaihtaminen uusiin ennen kuin ne hajoavat ja vikaannuttavat ajoneuvon. Huollon tarkoitus on havaita viat ajoissa ja ehkäistä korjaustarpeen syntyminen. Siksi huollossa vaihdetaan myös ehjiä ja toistaiseksi toimivia osia autonvalmistajan ilmoittaman vaihtovälin mukaisesti.

Suorittamme kaikenlaisia henkilö- pakettiautohuoltoja, mm. perus- kausi- ja muut asiakkaiden tarpeen mukaiset huollot. Huollamme myös takuun alaisia autoja ja luonnollisesti niiden takuu säilyy. 

Palveluihimme kuuluvat mm. määräaikaishuollot, korjaukset, jakohihnojen vaihdot, öljynvaihdot, polttimoiden vaihdot, hihnojen vaihdot, iskunvaimentimien vaihdot,  renkaanvaihdot, pakoputkityöt, vuosihuollot sekä esimerkiksi jarruhuollot , kytkinremontit, nelipyöräsuuntaukset, teknilliset diagnoosit. 

Yritys huoltaa ja korjaa  kaikkia automerkkejä. Meiltä voit vuokrata sijaisauton huollon ajaksi.

Finnservice Oy:llä palvelut sujuvat kilpailukykyiseen hintaan ja takuuvarmasti. Finnservice Oy autohuolto käyttää huolloissa ja korjauksissa laadukkaita, alkuperäisiä vastaavia merkkivaraosia, sekä tarvike- ja vaihto-osia.

Ammattitaitosen henkilökunnan ja luotettavien varaosatoimittjien ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme vähintään 1 vuoden työ- ja varaosatakuun. Varaa autohuolto helposti ja nopeasti.

Meiltä onnistuu myös sähköisten huoltokirjojen täyttäminen Audi, VW, Skoda, BMW, MB, Mazda, Ford merkkisiin autoihin.