Määräaikaishuolto


AD-Autokorjaamo Finnservisin Lappeenranassa, saat ammattitaidolla toteutetut auton määräaikaishuollot ja pikahuollot kaikille automerkeille. Huoltotyöt ja testaukset suoritetaan alan kokeiden ammattilaisten toimesta, laadukkailla työvälineillä ja nykyaikaisilla diagnostiikkalaitteistoilla.

Alkuperäinen takuu säilyy

AD-autokorjaamoissa uudenkin auton takuu säilyy ennallaan. Asiointi meillä on kaikin puolin turvallista ja luotettavaa.

Käsitys siitä, että auton takuu säilyisi vain autokauppojen merkkikorjaamoissa on vanhentunut. Suomeakin koskeva EU-lainsäädäntö on varmistanut sen, että auton omistaja voi itse valita missä huollattaa autonsa ilman, että takuun voimassa pysymiselle aiheutuu minkäänlaista riskiä. Valtuutettu AD-autokorjaamo on hyvä ja edullinen vaihtoehto autokauppojen merkkikorjaamolle. Määräaikaishuollon hinta meillä voi olla jopa 30 % merkkiliikkeitä edullisempi..

Autot tulisi huoltaa vähintään kerran vuodessa, riippumatta ajokilometreistä. Tullessasi määräaikaishuoltoon otathan mukaasi autosi huoltokirjan.

Autontakuu on voimassa huoltopaikasta riippumatta, kunhan autolle on tehty Suomessa voimassa olevan huolto-ohjelman mukaiset huollot.

Meiltä onnistuu myös sähköisten huoltokirjojen täyttäminen Audi, VW, Skoda, BMW, MB, Mazda, Ford merkkisiin autoihin.