TOIMITUSEHDOT

Voimassa 31.10.2013 alkaen

TILAAJA

Tilaajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta. Alle 18-vuotiaat saavat tilata ainoastaan huoltajansa suostumuksella.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääsääntäisesti internetin välityksellä osoitteesta www.finnservice.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

TOIMITUSAIKA

Toimitamme tilaamanne tuotteet Postin tai Matkahuollon kuljetettavaksi 1-3 työpäivän kuluessa.

TOIMITUSTAVAT JA TOIMITUSPAIKKA

Nouto myymälästä

Tilaa netin kautta ja nouda tilaus Lappeenrannan myymälästä. Tilaus on noudettava 7 päivän kuluessa noutoilmoituksesta. Maksutapoina käyvät verkkomaksu, luottokortit tai käteinen noudon yhteydessä.

Postin kotiinkuljetus

Tuotteet toimitetaan asiakkaan valitsemaan toimitusosoitteeseen(esimerkiksi lahjatilauksen vastaanottajalle). Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan.

Toimitamme tilauksia vain Suomeen.

Matkahuolto Bussipaketti

Tuotteet toimitetaan asiakkaan valitseman tilaustavan mukaisesti lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Asiakas näkee tilauksen yhteydessä häntä lähimpänä olevat Matkahuollon toimipisteet, joista hän voi valita mieleisensä. Asiakas voi tilata tuotteet myös suoraan lahjatilauksen vastaanottajalle.

TOIMITUSKULUT

Tilauksen toimituskulut ovat:

  • 0 euroa kun asiakas noutaa tilauksen kaupasta.

  • 8,90 euroa / rengas tai vanne Matkahuolto Bussipaketti -toimitustavalla.

  • 13,90 euroa / rengas tai vanne kotiovelle toimitettuna (Postin kotiinkuljetus).

  • 0 euroa kun tilaat yli 1000 eurolla.

Kotiinkuljetettaviin lähetyksiin pyydämme liittämään vastaanottajan puhelinnumeron, sillä posti soittaa vastaanottajalle ja sopii toimitusajankohdasta.

Toimitamme tilauksia vain Suomeen.

MAKSUTAVAT

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen

verkkomaksaminenkin.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Tilauksen voi peruuttaa ilmoittamalla siitä Finnservice Oy asiakaspalveluun. Mikäli tilaus on jo annettu Postin kuljetettavaksi, asiakkaan tulee palauttaa tilatut tuotteet lähettäjälle palautusohjeen mukaisesti (kts. Vaihto- ja palautusoikeus).

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus verkkokaupan kautta ostetuille tuotteille.

Tavaran saapumispäivää tai palvelun tilauspäivää ei lasketa peruuttamisaikaan. Tavaroiden osalta 14 päivän peruuttamisajan laskeminen alkaa seuraavana päivänä siitä, kun olet saanut tavaran ja vahvistuksen tilauksen keskeisistä sopimusehdoista.

Jos peruuttamisajan 14. päivä on lauantai, sunnuntai tai itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto, voit peruuttaa ostoksen vielä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.

Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisissä myyntipakkauksissaan. Peruutusoikeuden menettää ottamalla tuotteen käyttöön.

Noutotilauksena ostetut tuotteet palautetaan Finnservice Oy:n noutopisteeseen.

Verkkokaupastamme tilattu tuote palautetaan Finnservice Oy:n noutopisteeseen tai postin kautta asiakaspalautuksena. Asiakaspalautuksena tehty palautus on asiakkaalle maksuton.

Palautukseen tulee liittää seuraavat tiedot: Tilaajan nimi, tilausnumero, puhelinnumero tai sähköpostiosoite, palautettavien tuotteiden tuotenumerot, tilalle vaihdettavien tuotteiden tuotenumerot sekä tilinumero mahdollista maksun palautusta varten.

Palautuksen yhteyteen tulee myös liittää tieto siitä, onko kyseessä tuotteen palautus vai vaihto toiseen tuotteeseen.

Palautusosoite:

Finnservice Oy

Asiakaspalautus

Eteläkatu 4

53500 LAPPEENRANTA

Kuluttajansuojalain mukaisesti palautamme maksetun kauppahinnan tilaajan omalle pankkitilille.

Tilinumero tulee ilmoittaa palautuksen yhteydessä. Luottokortilla tilattujen tuotteiden summa hyvitetään sille luottokorttitilille, jolta maksu on veloitettu. Mikäli haluatte vaihtaa tuotteen toiseen, hyvitämme palautetun tuotteen hinnan tilauksen loppusummasta. Ylimääräinen suoritus palautetaan tilillenne, mikäli palautuksen määrä on suurempi kuin tilattujen uusien tuotteiden arvo.

Maksusuoritus palautetaan tilillenne 14 vuorokauden kuluessa tuotteen saapumisesta. Mikäli tilaamanne tuote on virheellinen, ottakaa mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalveluumme.

ARVONLISÄVERO

Kaikkien tuotteiden hintaan sisältyy arvonlisävero, joka on kirjoilla 8% ja muilla tuotteilla 24%.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

ASIAKASREKISTERISELOSTE

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

Rekisteriselosteen laatimispäivämäärä 19.9.2013

Rekisterinpitäjä

Finnservice Oy

Eteläkatu 4

53500 LAPPEENRANTA

puh. 09 4247 2022

email: info [at] finnservice.fi

www.finnservice.fi

Y-tunnus: 2138640-8

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Maija Kaibijainen

Eteläkatu 4

53500 LAPPEENRANTA

puh. 09 4247 2022

email: info [at] finnservice.fi

Rekisterin nimi

Finnservice Oy asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Asiakassuhteiden hoito.

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan nimi, osoite, sähkopostiosoite, puhelinnumero. Lisäksi rekisterissä säilytetään asiakkaan tilaushistoria.

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakas syöttää itse tiedot järjestelmään.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterissä olevia tietoja käyttävät vain ne henkilot, joiden työtehtäviin se kuuluu. Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella, jonka tietoihin pääsee käsiksi vain käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Tietojen tarkistus

Asiakkaalla on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa rekisterissä olevat tietonsa. Asiakas on oikeutettu tarkistamaan rekisteritietonsa maksutta enintään kerran vuodessa. Jos asiakas haluaa tarkistaa tietonsa useammin, olemme oikeutetut perimaan korvauksen tietojen antamisesta.